Ebba 10 månader

(null)
(null)
(null)
(null)
Ebba idag. Morgonhäng!
I veckan, eller närmare bestämt den 9 januari så blev Ebba hela 10 månader. Hjälp vad denna månad gått fort! Hinner inte med... Men mycket har hon lärt sig också. Klappa händerna, vinka, peka på lampan och säga "däär". Hon kan även gå med lära-gå-vagn själv. Och längst möbler och väggar, men det är ju sen gammalt!

Ebba har ännu inga(!) tänder och har därför lite svårt med maten. Kräks upp vid minsta lilla bit. Så det enda hon äter är gröt, fruktpuré, mjuk leverpastej(mycket gott!) och ev lite mosad potatis. Edvin hade 7 tänder i samma ålder så stor variation där! 

Ebba ammas även fortfarande. Jag är dock redo att sluta inom kort. Ska bara ta tag i det! Men det är ju så smidigt att amma! Särskilt om man är på språng. Så sjukt kladdigt med mat...

Nätterna är ok. Ammar oftast 1-2 ggr. Ebba har varit förkyld och hostat till och från sen i höstas så därför är nätterna kanske lite sämre än vad de skulle kunna vara! Edvin var sjuk typ 2-3 ggr sitt första år. Ebba har säkert varit sjuk 10 ggr redan pga utsatt för brorsans hemsläpade förskolebaciller. Stackaren...

Annars bra! Ebba är som sagt en riktigt glad bebis och det är så kul att hänga med henne. Roligare hela tiden. Tycker Edvin med nu när han får lite mer respons. Tummen upp för det!

Den 25 januari ska vi på lite sen 10 månaders kontroll. Då får vi veta vikt och längd. Spännande då jag fortarande tycker hon är mini. Men tror i alla fall att hon väger runt 9 kg nu!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

idasbebi.blogg.se

Träningstokig, sockerberoende och kaffeälskande 28-åring. Skriver om livet som mamma till Edvin (14-10-20).

RSS 2.0