En heldag med syrran och en helkväll med Frida

I torsdags kom syster till mig redan strax före 10. Vi hade planerat att hemmaträna ihop och körde igång direkt när hon kom. Ute i solen på min altan! Väldigt jobbigt och väldigt härligt. Elinh hade med sig superbra gummiband som vi körde en hel del rump- och benövningar med. Vi använde också min kettlebell och lite hopprep. Bebisarna var vakna och fick agera åskådare men det gick bra under de dryga 30 minuterna.

Superbra träningsredskap att ha hemma. De där banden skulle jag vilja ha!
Det brände bra i min svaga lilla rumpa...

Efter träningen lekte vi lite med Ebba och Lo inomhus. Jag ammade Ebba och Lo fick mat(stora tjejen som snart blir 6 mån!). Vi gjorde sallad till oss. Duschade och tog sedan min bil till centrum, jag köpte byxor till mig och syrran köpte en kofta. Elinh köpte med sig fika hem till oss och väl hemma igen blev det mellis, kaffe och muffins. Både Lo och Ebba sov sedan samtidigt och vi tog det lugnt i soffan innan Elinh skulle hem och jag iväg till Frida. Vi åkte vid 18 så slapp vi alla köer. En riktigt bra systerdag!

Snart växer Ebba ikapp Lo!
Söta kusinerna. Tänk att de ska växa upp ihop!

Hemma hos Frida blev det middag med lite blandat plock. Mycket bebissnack då hon ska få en liten kille i september! Så galet kul! Därefter blev det en långpromenad med Ebba i vagnen. Mot slutet köpte vi glass och satte oss på en brygga nere vid Alviks strand och väntade in Ragnar som sprungit ett lopp. Promenerade sedan hemåt med ledsen Ebba som var trött och hungrig. Jag ammade så hon somnade och därefter drack vi kaffe och gick igenom alla bebiskläder som de får ärva från Edvin. Tror poletten trillade ner där och då - att de faktiskt ska få en liten bebis snart! Kl 00 tog jag och Ebba bilen hem och sov gott till 9.30 dagen efter. Så underbar dag med mycket tid som jag verkligen behövde ha med både syrran och med Frida!

Underbar sommarkväll. En dag jag gärna vill ha i repris!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

idasbebi.blogg.se

Träningstokig, sockerberoende och kaffeälskande 28-åring. Skriver om livet som mamma till Edvin (14-10-20).

RSS 2.0