Ebba 9 månader

Helt hopplöst förälskad i den här lilla glada damen!

I förrigår blev vår Ebba 9 månader. Hon utvecklas hela tiden och motoriskt är hon riktigt skillad nu för sin ålder. Hon kryper fort som attan, ställer sig och sätter sig obehindrat mot möbler bara med hjälp av en hand. Går även längs soffan sedan ett par veckor tillbaka. Hon har också lärt sig att vinka, vilket är SÅ gulligt!

Ebba är riktigt nöjd med livet och är bara glad mest hela tiden. Otroligt lättsam och social. Gråter inte för småsaker inte. Hänger mest bara med och är väldigt lättroad. Såhär enkelt var det INTE med Edvin i samma ålder. Dem två är verkligen som natt och dag vad gäller personlighet. Nu har jag fått den där bebisen som kan sitta i kundvagnen under storhandling och vara nöjd med att bara kika runt. Så himla skönt ändå.

Vad gäller sömn så tycker jag att Ebba sover bättre igen. Inte lika lättväckt som hon var i en period runt 7-8 månaders ålder. Sover som tidigare två lurar på en dag, 40 min runt 9-tiden och sedan ca 2 h vid 13-tiden. Jag ammar på och tänker inte direkt på hur mycket jag ammar. Men jag försöker få i henne två andra mål per dag. Något som fortfarande är lite halvkämpigt med trugande...

Jag kommer att vara ledig med min lilla bön a fram till maj vilket känns helt fantastiskt! Ingen stress med att sluta amma denna gång vilket också känns skönt.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

idasbebi.blogg.se

Träningstokig, sockerberoende och kaffeälskande 28-åring. Skriver om livet som mamma till Edvin (14-10-20).

RSS 2.0