Julafton 2017


(null)

Vår morgon började med att en superexalterad Edvin rusade upp kl 6.30 och fann ett paket i sin julstrumpa på rummet. För övrigt så hade vi jordens längsta nattning dagen före då han var så pepp på julen att han inte kunde somna... 

Efter det gick vi ner till vardagsrummet och julgranen där Edvin till sin lycka fann ännu mer paket. Så underbart att se den där glädjen i sitt barns ögon! Edvin fick öppna både sina egna och Ebbas paket. Han fick bla slalomutrustning, brandmanshjälm, tåggarage och räls, mer flexitraxbana och tillhörande bilar! Ebba fick bitringar, en pekbok med ljud, pyjamas och en haklapp.

(null)

(null)

Det blev sedan en lugn morgon då Edvin lekte med sina nya saker och Ebba sov ca 1,5 h medan vi kunde göra oss iordning för dagens firande. 

Kl 11.30 bar det iväg, vi hämtade mamma och åkte sedan till min syrra och familj. Där var även pappa, Monica och Robins föräldrar. Ett helt perfekt firande med lagom mycket folk och fyra glada barn! Vi åt god mat och tomten kom med massor av paket. Edvin och William var överlyckliga och lekte loss fram till kvällen. Ebba och Lo var roade dem med även om pappret och snörena är lika roligt som paketens innehåll. Julafton är verkligen någonting annorlunda med barn och i år kändes den mer härlig än på många år!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)         

idasbebi.blogg.se

Träningstokig, sockerberoende och kaffeälskande 28-åring. Skriver om livet som mamma till Edvin (14-10-20).

RSS 2.0