Nya sovrutiner

Sedan Edvin blev 1 år förra veckan så har vi nu i en veckas tid bara låtit honom sova en gång om dagen istället för två korta på 40 min. Å herre min gud vilket bra beslut det har varit! Alla nattningar går SÅ mycket smidigare och på dagen somnar han på under 5 min. Senaste tiden har det nämligen krävts ca 45 min vaggande i vagn för att sen sova 40 min. Så tidskrävande och ovärt på något vis?! Edvin sover nu istället bara efter lunchen och sover i ca 1,5 h. Hur mycket skönare låter inte det? Jo mycket!! Idag somnade Edvin på under 30 sekunder efter att han fått i sig lunch. Jag och han var ute under förmiddagen och åt mellanmål och lekte i parken i 1,5 h (uttröttande för en liten). Öppna förskolan hade visst uteverksamhet idag så vi hamnade i det och vi var ute lite längre än tänkt. Men kul tyckte vi! Jag tog en kaffe medan Edvin lekte i sandlådan. En sån fin dag!

Såhär såg det ut samma dag för exakt ett år sedan, 28 oktober 2014. Lika fint höstväder då som idag! Edvin var aningen mindre då bara, 8 dagar gammal <3

Dem första vännerna som fick träffa Edvin - Frida och Emelie med Elis i magen. Så jäkla häftigt att se tillbaka såhär tycker jag! 

idasbebi.blogg.se

Träningstokig, sockerberoende och kaffeälskande 28-åring. Skriver om livet som mamma till Edvin (14-10-20).

RSS 2.0