Ebba 18 månader

(null)
Min lilla Ebba dagen till ära, 9 september.

Vår lilla böna är nu 1,5 år! 18 månader. Eftersom jag skrev en uppdatering om henne för bara en månad sen så har jag inte lika mycket att säga nu. Annat än att det poppar nya ord ur hennes mun varje dag nu! Så kul. Och skönt! 

Ex på ord hon kan säga är: mamma, pappa, titta, sitta, där, nej, ja, mer, bajs, kiss, blöja, fin, hej, hejdå, tja, hallå, bapp(napp), bil, anka, katt, tack, gott, baby, igen, usch, blä, ajaj, äpple, pasta, boll. 

Det hon sa igår när vi skulle äta var så tydligt -"pasta!". För att hon älskar det. Å på kvällen tog hon min borste och borstade mitt hår, sen utbrister hon "fin!". Lika tydligt det. Så sött!

Kommer inte på fler ord nu, men några till är det nog.

Förskolan har gått lite bättre denna vecka även om hon nog hellre skulle vilja vara hemma med familjen. Edvin berättar att hon gråter när de är ute på gården och sträcker armarna efter honom, stackars lilla☹️ Edvin tycker att det är jobbigt att hon är ledsen och har bett fröknarna "ta hand om Ebba". Gulle! Men ja, det går framåt i alla fall och hon har ätit lite bättre.

Sovsituationen hemma är också löst. Nu nattas hon i sin spjälsäng och somnar där varje kväll efter lite klappar och gos. Tar allt mellan 20 min - 45 min. Helt ok! Men fick veta att hon sover ca 2,5 h varje dag på förskolan. Förmodligen därför det kan ta längre tid för henne att somna ibland. Men trygg att sova på förskolan i alla fall!

På torsdag ska vi till BVC för kontroll och vaccin. Blir spännande att se hennes vikt och längd nu. Gör en uppdatering då.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

idasbebi.blogg.se

Träningstokig, sockerberoende och kaffeälskande 28-åring. Skriver om livet som mamma till Edvin (14-10-20).

RSS 2.0