Syskon och avundsjuka

Hej och gott nytt år! Det har blivit väldigt dåligt med uppdatering här senaste månaden.  Kan vara pga att vi hamnade i någon slags tvåbarnschock här i november och mest jobbat på att försöka få någon av oss fyra åtminstone liiiite  nöjd. Sedan Ebba började röra sig mer och är mer medveten, mammig osv, så har också mer uppmärksamhet gått till henne(jämfört med tidigare då hon mest låg och sprattlade nöjt i babygym eller liknande) och det har i sin tur gjort att Edvin får mindre uppmärksamhet. Avundsjuka har uppstått som han inte riktigt kunnat hantera och det har blivit enormt mycket bråk här hemma. SÅ jobbigt för hela familjen. Skönt med lite julledigt nu i alla fall då vi är hemma båda två och kan ge uppmärksamhet  till en unge var! 

Här är några bilder från lucia på våra söta små tomtenissar! Ja det finns ju bra stunder också. Men just nu väger det nog över på de dåliga. Hoppas det blir bättre när Ebba blivit lite större och de kan leka mer tillsammans(just nu förstör hon mest enligt Edvin, hehe...).
 
(null)             
(null)             
(null)             
(null)             
(null)
Älskar er två!
Stina
2018-01-02 @ 19:16:11

Jättesöta o goa ser de ut här i alla fall.

Nathalie Nyberg
2018-01-02 @ 21:22:09
URL: http://nathalien.vimedbarn.se

Åh fina Ida ❤️ dessa perioder är tuffa men snart har ni ridit ut stormen. Så många gånger jag känt likadant men snart överväger de härliga stundens igen. Kram

Svar: Vad gullig du är! ❤️ Ja jag hoppas verkligen det 😓
idasbebi.blogg.se
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

idasbebi.blogg.se

Träningstokig, sockerberoende och kaffeälskande 28-åring. Skriver om livet som mamma till Edvin (14-10-20).

RSS 2.0