BVC-besök!

(null)
Bravo Ebba! (Då klappar hon händerna sötnosen!)
Dagens mått, 10 månader och 16 dagar;
Huvudomfång: 45,2 cm
Längd: 72,7 
Vikt: 9080 gram

Idag har vi varit på BVC för en väldigt sen 10 månaders kontroll(10,5 månad nu ju!) med läkarbesök. Ebba utvecklas som hon ska och växer enligt sin kurva. Drygt 700 gram upp på 2 månader. Hon ligger bara strax under medelkurvan på både längd, vikt och huvud. Hon kan som sagt klappa händer sedan några veckor och kan även stå utan stöd, idag ca 10 sekunder själv! Så godkänd även där.  

Träning 2 dagar i rad!

(null)
(null)
Halleluljah. Äntligen har jag kommit iväg till gymmet igen! Av diverse olika anledningar så har jag inte varit där på 2 månader. Förkylning, sjuka barn, skadad fot och allmän trötthet är några av förklaringarna. Men nu så! Det blev lätt träning(eller mysträning som Frida kallade det) både måndag och tisdag. Fokus på ben/rumpa i måndags och lite mer överkropp i går. 

Tyvärr har jag tappat allt under denna tid så vågen tickar fortsatt neråt, stod i måndags på 56,0 kg. Dvs -4 kg jämfört med före graviditeter! Å det är både fett och muskler som tynar bort... SÅ trist. Men nu i vår så ska jag se till att träna upp denna sköra kropp igen. Så att jag ORKAR! Vill bli stark och tålig igen. Just nu känns det som jag kommer bryta varenda ben i kroppen om jag skulle ramla tex. Sjuk känsla. Men känner mig SÅ svajjig och klen i kroppen.

Jag älskar att bara vara på gymmet och det kände jag verkligen igår. Framförallt med en bra träningskompis som Frida! Har saknat det. Det här ger mig energi!
   
Så kul att Frida och Hampus kunde hänga med och provträna på mitt gym. "Mysträningen" berodde mycket på två vakna bebisar som också ville vara med. 

(null)
(null)

Före träningen hängde vi hemma hos mig, åt lunch och lekte med barnen. Frida hängde även på hem till oss efter vi hämtat Edvin(till hans stora förtjusning) och käkade middag. Slutade med att jag även promenerat över 8 km denna dag. Toppendag!Hon står själv!

(null)
Igår stod Ebba upp själv för första gången! 10 månader och 13 dagar gammal. Idag har hon övat massor på det och ställer sig själv upp från huksittande. Hon försöker ta ett kliv framåt men ramlar då. 
Edvin började gå några steg själv när han var 11 månader och jag gjorde det så tidigt som vid 9 mån och 3 veckor. Får se när denna donna börjar gå! Så kul med utveckling. Modig är hon också. Klappade händerna åt sig själv sekunden efter bilden ovan togs. Synd att hon blundade, men svårt att fånga på bild då hon än så länge bara står ca 5 sekunder. Gullungen!

idasbebi.blogg.se

Träningstokig, sockerberoende och kaffeälskande 28-åring. Skriver om livet som mamma till Edvin (14-10-20).

RSS 2.0