En vecka på Menorca

Att resa på solsemester med två småbarn har varit extremt annorlunda jämfört med mina tidigare resor. Inte mycket avkoppling och inte mycket ro till att varken äta eller ligga på en solstol och njuta av solens strålar som vi tidigare varit vana vid. Nu har det varit fullt ös, bytas av vid vattenlek med Edvin, varvat med amningar i skuggan med Ebba och snabba middagar pga snart 3-åring med mycket spring i benen. 

Edvin hade så himla kul och ville bada hela tiden första 4 dagarna och sedan verkade han tröttna på det. Då var "Bamserummet" roligare, ett jättebra lekrum för alla barn. Vi hade all inclusive så att inte äta glass varje dag var oundvikligt. Godaste någonsin tyckte Edvin. 

Tyvärr var både jag, Edvin och Ebba förkylda första dagarna så det gjorde inte resan direkt lättare. Värmen var i alla fall perfekt för barn, 26-27 grader och lite växlande molnighet varje dag. Vi lyckades också nästan tajma allt solhäng då Ebba sov i vagnen. Perfekt.

Vi märkte att i princip alla med småbarn/bebisar hade med sig en farmor eller mormor som kunde avlasta. En lärdom till nästa resa...

Summa sumarum - En härlig resa med massa lek och skön värme men oj så intensiv. Plus för väldigt god mat! Flygningen dit var lite svettig med alla transporter och dessutom kvällstid med tusen trötta barn som inte ville sova. Flyget hem gick desto bättre då både Edvin och Ebba sov nästan hela vägen och vi hade dessutom fem säten att breda ut oss på. Så skönt! 

"Borta bra men hemma bäst" har aldrig känts så sant! Haha...
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

idasbebi.blogg.se

Träningstokig, sockerberoende och kaffeälskande 28-åring. Skriver om livet som mamma till Edvin (14-10-20).

RSS 2.0