Hektisk söndag

I söndags morse var det dags för Kristoffer att lämna vår lilla familj för jobb i Nederländerna - HELA veckan. Eller ja, han kommer hem fredag kväll... Vi stressade i alla fall som attan på morgonen för att få iordning oss alla fyra då vi skulle skjutsa K till tåget i samma sväng som vi skulle åka till Emelie och Elis för att leka och styra upp Edvins frilla. 

Den här dagen var dock inte riktigt lika harmonisk som sist vi sågs - då Ebba bara sov och båda grabbarna var som två änglar och lekte för sig själv medan vi satt i solen och fikade... Ebba strulade med amningen som nämnt i inlägget nedan och var därför inte helt nöjd(och inte jag heller) och Edvin och Elis var vildare än vanligt. Edvin blev klippt av duktiga Emelie som typ är höggravid och det var allt annat än lätt denna gång! 

Det hela slutade i alla fall bra. Ebba ammade och mamma+bebis blev nöjda och glada, Edvin fick en fin ny frisyr (efter två hemmagjorda glassar som muta/avledning) och grabbarna lekte därefter väldigt fint ihop medan vi kunde sitta i soffan en stund och andas! 

På hemvägen plockade vi upp mormor Åsa som följde med oss hem för hjälp med barnen nu när jag är själv. Båda kidsen somnade för natten kl 20 och jag och mamma fick en välbehövlig, lugn myskväll i soffan. Så uppskattat med avlastning bara vid ex matlagningen då jag vanligtvis står där själv (varenda dag)  med två barn som ropar på uppmärksamhet. Tack älskade mor! 

Wild boys.
Golunch! Å en skymt av Emelies fina mage med Elis lillebror!
Nam-nam!
Ebbson!
Bilkö. Alltid.
Mormor med minstingen.
Edvin som blev SÅ fina i håret!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

idasbebi.blogg.se

Träningstokig, sockerberoende och kaffeälskande 28-åring. Skriver om livet som mamma till Edvin (14-10-20).

RSS 2.0