Feber

Tyvärr inleddes Edvins sommarlov med feber. Vi hann vara ute och leka en kort stund i måndags morse innan regnet började ösa ner och sen när det var dags för lunch så ville han inget ha. Han bad om att få sova och slocknade på 30 sekunder trots en vaken, snackande Ebba bredvid. När han vaknade drygt 1 h senare så hade han 39 graders feber och hela dagen låg han utslagen i soffan och sov mest hela tiden.. Ebba med! För mig blev det därför den lugnaste dagen på evigheter. Edvin hade feber under natten med men vaknade feberfri igår och är pigg och kry även idag. Har väntat på att något ska bryta ut, men icke! Hoppas på att det håller sig så. Vill ju inte att alla planer för denna vecka ska ställas in..

Midsommarafton 2017

Under midsommar var vi på landet precis som de senaste åren sen Edvin kom. Själva midsommarafton bjöd på sol men inte alltför varmt väder, runt 18-19 grader kanske, men rätt skönt för barnen. Vi tog oss till midsommarstången i tid i år men Edvin ville ändå inte dansa(pga nyvaken skulle jag tro). Fiskdamm och en isglass som han smög till sig var däremot en hit! Ebba sov säkert 3 h i sträck i vagnen under tiden. 

Söndagsträning

Jag både började och avslutar denna vecka med träning. Önskar jag kunde få till fler pass än bara två på en vecka men det är svårt det där med prioriteringar! Så två får jag vara ok med just nu. Idag fick jag åka iväg barnfri till gymmet vilket var härligt. Bara fokus på mig själv för en stund. Jag körde ett ordentligt ben/rumppass på 45 min så att jag knappt kunde gå nedför trapporna sen när jag skulle hem. Haha...

Bjuder på en svettig osminkad toa-selfie. Men SÅ nöjd.

Jag känner mig betydligt starkare nu och idag orkade jag verkligen mer än vad jag förväntat mig. Jag passade även på att väga mig(har ingen våg hemma) och har nu återfått min normalvikt. Även om jag inte riktigt ser ut som förr i kroppen och även fast mina kilon sannolikt består av lite mer fett än muskler jämfört med före denna graviditet så känns det ändå skönt. Njuter verkligen av rörelsefriheten som icke-gravid! Att bara ligga på mage liksom! Underbart!

idasbebi.blogg.se

Träningstokig, sockerberoende och kaffeälskande 28-åring. Skriver om livet som mamma till Edvin (14-10-20).

RSS 2.0