Torsdag 29 juni

Det har visst blivit lite svårare att blogga nu när jag är hemma med båda kidsen, så därför dåligt med uppdatering här...

I torsdags hade vi i alla fall en heldag med vänner. Emelie och Elis kom till oss för lek, vilket blev oväntat kaosartat och grabbarna bråkade som aldrig förr. Herre alltså, vi alla var helt slut efter bara 2 h och en välbehövlig paus kom då alla tre barnen sov samtidigt i ca 1,5 h.

Jag hade då precis åkt iväg och hämtat Frida vid tåget och vi hade planerat att överraska Emelie med en lite "mini-shower" för kommande bebis. Jag hade knåpat ihop en blöjtårta kvällen innan och så fick hon två presenter till från oss. Fika blev det såklart också och söta Emelie blev faktiskt överraskad till tårar. Så fint! 

Edvin och Elis lekte en stund till efter vilan och då blåste vi upp vår stora barnpool - jag å Frida. Ingen pump passade så vi fick använda våra egna lungor och höll på och svimma både en och två gånger. Tyvärr slutade inte grabbarnas bråk här så dagen blev inte riktigt som tänkt. Triggat till tusen. Ni vet när allt är "mitt". Hoppas dom kan leka lika fint nästa gång, som dom brukar! 

Frida stannade kvar hos oss på middag och kvällsfika så vi fick prata loss lite medan K nattade Edvin. Mysigt och välbehövligt! Skjutsade sedan damen till tuben vid 21. Världens bästa vän och "nanny" som leker och står ut med våra barn 💕😉
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

idasbebi.blogg.se

Träningstokig, sockerberoende och kaffeälskande 28-åring. Skriver om livet som mamma till Edvin (14-10-20).

RSS 2.0