Hela familjen på gymmet

Idag hade vi tänkt att skola in Edvin på gymmets barnpassning men när vi kom dit så hade de endast sommaröppetider nu. Som tur var så får barnen leka i lekrummet trots att personal inte är där. Så vi gjorde så att Kristoffer fick träna först medan jag roade Edvin och Ebba i 45 min. Ebba somnade lagom till skiftet och jag tränade i drygt 30 min. Jag har fått lite ont i utsida höft så jag körde lite rehabträning och överkropp. Vägde mig också och har till min förvåning minskat ytterligare i vikt. 

Vi hade turen att vara ensamma i lekrummet större delen av tiden så det var riktigt skönt. Edvin hade SÅ himla kul. Klättrade i deras lilla "hinderbana", åkte rutschkana, lekte med bilar, byggde tågräls och målade. 

Efteråt fick han (till sin förtjusning) korv med bröd och när vi kom hem somnade han som en stock på bara någon minut. Ebba sov också så jag och K kunde äta lunch ute och sola i drygt 1 h innan dem vaknade igen. Väldigt bra start på semestern!

Ett välbehövligt parasoll har vi äntligen skaffat oss! Denna vecka blir det hemmafix, något som vi bortprioriterat allt för länge nu!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

idasbebi.blogg.se

Träningstokig, sockerberoende och kaffeälskande 28-åring. Skriver om livet som mamma till Edvin (14-10-20).

RSS 2.0