Kräftis och kalas för Sandra!

I fredags var vi bjudna hem till min pappa för kräftskiva och lite pre-födelsedagsfirande för Sandra som fyller 25 år nästa vecka! Alla vi syskon med respektive var där. Även Sandras James var med då dem båda är och hälsar på från Australien nu. Vi kom redan vid 15 och hängde kvar med kidsen till strax efter 21. Dagen var verkligen supertrevlig och de hade ordnat så fint! Så gott och härligt med kräftor! En svensk tradition som James fick prova på. 

En sak är säker, jag inser verkligen hur mycket jag saknar Sandra nu när vi träffas! Älskade bästa Sandra... Å sen kommer vi få vänta och längta till nästa sommar igen innan hon är tillbaka. Hoppas verkligen vi ses en gång till innan hon åker tillbaka till Australien på lördag!

Sex dagar på landet

Nu är vi hemma efter några härliga dagar på landet. Edvin har nog haft det bäst av oss alla och har verkligen varit SÅ glad och härlig! Å är barnen glada så är vi päron glada, inte sant? Då jag inte skrivit här på ett tag nu pga semestertider så blir det en kort update om dagarna på landet...

Förresten var är sommarvärmen? Inte i Stockholms skärgård i alla fall... Även om solen varit framme varje dag så har det också regnat lite nästan varje em/kväll! Och varit rätt kyligt(typ 18-20 grader). Inte alls badvänligt i alla fall. Trist!

Blandade bilder från en av de varmaste dagarna i början på veckan. Edvin plaskade i världens minsta bebispool hela förmiddagen och hade jättekul, han älskar verkligen vattenlek. Ebba och han myste på en filt i skuggan i väntan på middag, läste böcker gjorde vi där också, värsta myset! På kvällen var vi ute i en park och Edvin åkte vagn i sina coola glajjor, så stolt!


En dag tog vi alla en båttur ut till Siaröfortet. Edvin slocknade på båten av det sövande ljudet, gulle! Vi picknickade på ön och sprang i fortets gångar vilket Edvin älskade! Ebba hängde bara med i bärselen.En annan kväll när farmor tog nattningen av Edvin så åkte vi två plus Ebba iväg på en kvällstur på sjön. Vi tog oss till Högmarsö krog och åt ljuvlig efterrätt! Blöjbyte i båten före hemfärd. Ebba var så nöjd och glad under vår lilla tur. Sov på vägen dit och vaken på hemvägen. En välbehövlig och underbar stund för oss päron! Ja för numera känns en liten bebis som inget barn jämfört med att ha två! Haha... Kan inte fatta att jag tyckte det var jobbigt att bara ha en bebis-Edvin förut. Tiderna förändras och man vänjer sig verkligen! 


Sista dagen på landet, i fredags. Amning med fin utsikt och strandlek för Edvin. Väldigt blåsig dag dock så inget bad för någon av oss. Hoppas på mer värme kommande veckor nu!

Rygg till mage

Nu kan världens goaste lilla tjej även rulla från rygg till mage. Mage till rygg har hon kunnat ett bra tag men igår kämpade hon på och tog sig runt i babygymmet. Likaså idag! 

För övrigt så märks det verkligen att hon är i en utvecklingsfas nu. Hon är lite mer orolig  och gnäller lite mer, det verkar även som hon börjat drömma mardrömmar då hon blir ledsen i sömnen, i alla fall då hon sover på dagarna... Mycket nytt att ta in antagligen.

Sötnöten igår i finaste sparkdräkten som hon fått av Emelie.
Så fin baktill med volanger. Och korviga armarna, hur gulligt?!
Ebba tyckte det var roligt att agera vikt vid mina bäckenlyft.
Nytta med nöje! Tummen upp för hemmaträning med glad bebis!

idasbebi.blogg.se

Träningstokig, sockerberoende och kaffeälskande 28-åring. Skriver om livet som mamma till Edvin (14-10-20).

RSS 2.0