Länge sen nu!

Veckorna bara springer iväg! Å jag har varken hunnit eller orkat blogga på senaste. Inte tränat heller för den delen. Jag har varit lite småförkyld och trött på senaste. Jag känner att livet som tvåbarnsmamma har börjat tära på mig nu när Ebba också kräver mer(jaga och se efter varje sekund vad hon stoppar i munnen osv) vilket såklart gör Edvin avundsjuk och än mer uppmärksamhetssökande. Inte lätt det här med att vara förälder!

Men vi har ändå gjort massa saker dessa veckor ändå. Såklart. Varit i simhallen som var en succé, hängt med mammalediga Frida och med Emelie, gått på 3-års kalas för Elis, julpyntat både inne och ute, sett den första snön falla och hunnit åka snowracer en gång innan snön försvann igen, hängt med käraste Frida som varit i USA (och är gravid och väntar knodd i mars! Hurra!!). Ja med mer - med mer och allt som hör vardagen till, ni vet! 

Här kommer några bilder i alla fall...

En SÅ attans bra simhall för kids! 32 grader i vattnet med så nästa gång får Ebba också bada.
Blev bjuden på en andra frukost hemma hos Frida och Hampus förra veckan. Mys!
Ebba spanar in den första snön!
På kalas!
Elis blev 3 år och Edvin var minst lika glad för alla presenter han.
Pyntade små enar och barn på väg till förskolan.
I måndags träffade vi saknade Frida igen efter hennes 2 veckor i USA. Fika på Espresso house och sedan middag hemma hos mig!
I torsdags. Bebislek hemma hos Emelie och lilla Sakarias. Snart kanske han växer ikapp Ebba trots 5 månader yngre, hihi.
Johanna
2017-12-01 @ 23:04:34

Vilket badhus var det?

Svar: Torvalla 😄
idasbebi.blogg.se
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

idasbebi.blogg.se

Träningstokig, sockerberoende och kaffeälskande 28-åring. Skriver om livet som mamma till Edvin (14-10-20).

RSS 2.0