Resa med familjen!

Imorgon åker hela familjen till Menorca! Premiär att flyga med barn. Å två stycken dessutom! Jag är mest orolig för att Edvin ska få lock för öronen på planet då han dragit på sig en förkylning... eller det skulle snarare kännas som ett mirakel om han inte får det. Inte ens jag kunde tryckutjämna senast jag flög med en förkylning. Men men. Det kommer bli väldigt härligt väl där. Äntligen får vi komma iväg på vår solresa!

Bild lånad från tui.se
Stina
2017-08-30 @ 16:50:15

Preppa m nässpray/saltlösning. Karamell att suga på eller t.0.m tuggummi kan funka. Frågan är väl om han kan suga på en karamell om han aldrig fått en godis förut...Klubba kanske skulle vara lättare då.
Hoppas det går bra. Vi flög m svägerskans bebis då 3mån som hade kikhosta och alla överlevde den resan utan att det blev för jobbigt.
Ha det så skönt!

Svar: Ja vi har preppat med både nässpray, flygproppar å lite godis (som han aldrig fått förut!) å hoppas de kan hjälpa i alla fall så han inte får det direkt vid start 🙈👍🏻 bebisar brukar tydligen inte få lock för öronen så för Ebba är det nog lugnt ! Hoppas vi 😊💕
idasbebi.blogg.se
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

idasbebi.blogg.se

Träningstokig, sockerberoende och kaffeälskande 28-åring. Skriver om livet som mamma till Edvin (14-10-20).

RSS 2.0