Inskolning

Min älskade lilla pojke som inte är så liten längre!

Nu har Edvin börjat ny förskola och inskolningen gick bra! Jag var med honom under 3 heldagar och farmor kom med Ebba så jag kunde amma henne under luncherna(hon har inte velat ta flaska trots försök). Idag lämnades han själv och det gick tydligen ännu bättre. Han kunde inte  somna under vilan ons och tors (när jag var med). Men idag hade det gått utan problem! 

Något som är annorlunda i denna barngrupp är att Edvin är en av de äldre istället för en av de yngsta(som han var på sin förra förskola). Här är det dessutom fler tjejer än killar vilket också är precis tvärtom jämfört med där han gick innan. Jag var lite orolig för att han inte skulle hitta någon att leka med,  men han verkar ha klickat bra med en annan pojke som bara är 3 mån yngre. Det känns bra i mammahjärtat!

Nu när jag är föräldraledig med Ebba så fick jag välja att låta Edvin gå på förskola 5 kortare dagar/vecka eller 4 lite längre dagar. Jag valde 4 dagar (mån-tors) och då blir tiderna 8-15.30. Trodde man skulle kunna få styra lite själv med tiderna, men icke! Men det här blir nog bra!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

idasbebi.blogg.se

Träningstokig, sockerberoende och kaffeälskande 28-åring. Skriver om livet som mamma till Edvin (14-10-20).

RSS 2.0