Hej igen!

Ju fler dagar det går desto mer motigt blir det att uppdatera här. K har börjat jobba denna vecka och jag är själv med barnen igen tills Edvin börjar nya Föris den 22 augusti. Semestern har i alla fall varit toppen! Första veckan fixade vi mest här hemma, hängde upp tavlor, hyllor och köpte parasoll och grill till altanen. 

Efter det följde 6 dagar på landet som ni sett i inläggen nedan. Vi blev hemma några dagar och träffade min familj m.m innan det blev landet igen i 8 dagar. Då hade vi besök av både min mamma i 2 dagar samt syrran m. familj + Sandra som kom över en heldag. Vi har åkt båt, solat, grillat och lekt i parker och på stranden. Farmor och farfar har såklart också varit där och avlastat massor med barnen. En dag fick vi passning av Edvin för att åka in till Norrtälje och strosa i affärer. Skönt och mysigt!

Våra sista dagar blev vi hemma igen. Sedan besökte vi Furuviksparken med syrran plus familj under en heldag. Det var succé enligt Edvin och William! Djur, bad och tivoli. Dem hade SÅ kul. I söndags sågs vi igen och lekte på Andys lekland då regnet öste ner. Succé det med! I fredags hade vi även Frida och Fredrik över på middag äntligen, väldigt trevligt och verkligen på tiden!

Både Edvin och inte minst Ebba har vuxit massor under sommaren. Edvin känns mer lätthanterlig nu jämfört med hur stormig han var i våras, det var kaos, värsta åldern hittills i hans lilla liv. Men jag tror(vågar inte säga för mycket!) att han är på väg ur den "fasen" eller vad man nu ska kalla det. Självklart har han sina utbrott osv fortfarande men långt ifrån hur der var tidigare! Han börjar bli riktigt rolig att hänga med och leker så himla bra. Det är kul!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

idasbebi.blogg.se

Träningstokig, sockerberoende och kaffeälskande 28-åring. Skriver om livet som mamma till Edvin (14-10-20).

RSS 2.0