Hans och hennes

Nu är Edvins höst- och vintergarderob äntligen uppdaterad. Vinteroverall, vantar, vinterskor och ullunderställ är fixat. Jag gjorde även en klädbeställning till Edvin häromdagen som landade på posten idag. Så fina plagg! Även lillasyster har fått sina första kläder, inköpt av mormor. Så söta små mini-plagg i rosa och vitt!

Höstiga färger till Edvin.
Minikläder till lillasyster. Känns smått overkligt att vi ska ha en till liten bebis om några månader!

Gravid vecka 21

Precis innan jag skulle springa utanför dörren imorse så kom jag på att jag går in i en ny vecka idag. Fick bli en snabb magbild i spegeln med mössa på och allt. Vecka 21(20+0)!

Graviditeten har nu gått halvvägs och jag mår riktigt bra. Jag känner mig knappt gravid förrän jag ser mig själv i spegeln - jag har verkligen blivit större! Magen är några size större än med Edvin i samma vecka och vikten visar nästan på det dubbla(dock var det bara ynka 2 kg med Edvin denna period, hehe). Lillan i magen har jag känt av varje dag nu senaste veckan och det känns tryggt! Min mamma har varit så gullig och köpt de första klädesplaggen till lillasyster. Kan ta en bild och visa i dagarna!

Edvin 2 år!

Igår hade vi kalas för vår älskade son som fyllde 2 år i torsdags. Det var min familj plus min farmor som kom. Totalt blev vi 10 vuxna och lilla Edvin. Han blev så otroligt glad för allting och var helt lyrisk över alla paket. Så roligt att se hans uppskattning. Han fick massor med bilar till hans nya garage och parkeringshus och även badbilar(vi som flyttar till radhus om en månad och har då badkar, hurra!). Han fick två pussel, en bok, gosedjurs-Herr Nilsson, en lite större blinkande bil med ljud samt en jättefin vinteroverall. Bilarna var överlägsna favoriter. Att blåsa ut ljus var också himla roligt! Han fick en egen frukttårta men kunde inte äta en smula förrän alla gäster gått. Han ville bara leka med sina saker och ville inte släppa sina nya bilar. Gullungen!

idasbebi.blogg.se

Träningstokig, sockerberoende och kaffeälskande 28-åring. Skriver om livet som mamma till Edvin (14-10-20).

RSS 2.0