Tuffa tider

Sommaren är snart här och jag njuter verkligen av ljuset och värmen. Ändå känns allting rätt så tungt just nu. Det är inget specifikt som gör att jag känner så. Det är bara mycket. Mycket av allt och för lite återhämtning däremellan. Ärligt talat så har jag aldrig känt såhär tidigare. Stress och oro i kroppen. Men någon gång ska väl vara den första... Den här helgen har dock varit super! Jag har enbart hängt med mina underbaringar Edvin och Kristoffer och det har gett mig energi! Vi har gjort det som fallit oss in. Varit ute och sprungit med joggingvagnen allihop. Sovit 2 h mitt på dagen. Varit förbi och kikat på radhuset. Ätit gott. Druckit rödvin. Idag på morsdag fick jag välja att åka till Bromma Blocks. Där fikade vi och jag fick shoppa medan Kristoffer lekte med Edvin. Välbehövlig helg med andra ord! Nu väntar två 4-dagars veckor på raken och det kunde inte ha kommit mer lägligt! 

<3

Bergochdalbana

Den här killens humör går verkligen upp och ned i raketfart. Förra veckan var han grinig (lite sjuk i och för sig) och fick flera utbrott med ilska och gråt. Kastade sig på golvet på Ica m.m. Aldrig varit med om det tidigare! Fy. Denna vecka är han sitt allra gladaste jag och skiner som en sol på morgonen. Supernöjd och världens mest gosiga, roliga och humoristiska lilla kille. Gud så jag skrattat både igår och idag! Han är underbar vår Edvin! Jag älskar dig mer än du någonsin kan ana. 

Igen...


Igår var hela lilla familjen ute i det härliga vädret och sprang i terrängspåret. Edvin somnade i vagnen efter ungefär 15 min. Då var klockan knappt 17.30! Han sov även vidare när vi stannade till på utegymmet och fortsatte sova även när vi kom hem!? När denna busunge somnar såhär tidigt så anar man att något är fel. Mycket riktigt så drog han på sig feber inatt... Sjuk IGEN lagom till helgen(han var hängig förra helgen också)... Hoppas han blir frisk snabbt!

Lille skrutten som var så, såå trött! 

idasbebi.blogg.se

Träningstokig, sockerberoende och kaffeälskande 28-åring. Skriver om livet som mamma till Edvin (14-10-20).

RSS 2.0