Dagar på landet

I lördags morse åkte vi till landet på Yxlan och var framme redan före 12. Edvins farmor och farfar var redan där så vi har blivit uppvaktade med påskägg och supergod mat hela helgen. Solen har skinit och verkligen förgyllt denna påsk! Vi har varit ute en hel del. Edvin har hälsat på fåren, klappat en gosig katt, lekt i sin alldeles egna "sandlåda" på tomten och glidit runt på sin Bobbycar. Det är ju verkligen oslagbart att ha en tomt, inte minst när man har barn, det ser jag verkligen fram emot i radhuset sen! Vi har kunnat fika ute medan Edvin lekt i sanden. Att bara ha naturen så lättillgänglig! En riktig kanonhelg och att åka iväg såhär förlänger verkligen känslan av ledighet. Imorgon är det dags för jobb igen för min del. Edvin verkar ha blivit förkyld idag så vi får se hur det blir för hans del. 

Här kommer i alla fall en massa soliga bilder från våra dagar på Yxlan...Långfredagen hos morfar Janne

Edvin fick påskägg av morfar denna dag. Tre bilar som kan bilda ett tåg med hjälp av magneter. Det var kul!


Jag och min lilla älskling matchade i våra blåa skjortor.

Glömde ta en bild på själva middagen (supergod fisksoppa!). Till efterrätt blev det i alla fall våfflor. Smarrigt med våffeldagen mitt i påsken!

Pussas! Härligt att träffa bästa morfar igen. Vi fick även träffa min farmor och faster där vilket var på tok för länge sen! Tiden bara går...

Påsk!


Kolla vilken skapelse! Det här charmiga påskpysslet fick vi med hem från förskolan igår. Vart tog fjädrarna vägen undrar vi?! Haha. Mammahjärtat smälter ju lite. Älskade Edvin.

Imorse fick mina killar lite påskpresenter. Kristoffer fick ett ägg fyllt med hans favoritgodis - Polly. Edvin fick en Bamsetröja, en Bamsebok och strumpor. Han blev verkligen glad och det var kul att se! Rev upp paketet väldigt bra gjorde han också, ett nöje bara det.


Glad påsk på er alla!

idasbebi.blogg.se

Träningstokig, sockerberoende och kaffeälskande 28-åring. Skriver om livet som mamma till Edvin (14-10-20).

RSS 2.0