Soliga dagar

Nu har sommaren äntligen kommit med riktig värme. Både idag och i torsdags så har temperaturen nog legat över 25 grader. Blå himmel och stekande sol! Edvin har badat lite i sin minipool och doppat fötterna vid stranden. Så lycklig liten grabb! Jag har solat och lyckats bränna mig på 1 h, fy tusan, jag som alltid är så noga med solkräm. Jaja, man lär sig... För övrigt så har vi verkligen haft det så attans bra, ätit ljuvligt god mat och förkylningen börja äntligen lätta lite. Imorgon åker vi hem och sedan väntar min sista jobbvecka innan 5 veckors ledighet!

Edvin har för övrigt börjat snacka ännu mer under dessa dagar. Orden bara ploppar ur hans lilla mun och nu även treordsmeningar. Så himla kul! 

Midsommar på landet


Det blev en mulen midsommarafton i vanlig ordning, men inget regn i alla fall! (Ganska komiskt med tanke på att det var pangväder med 25 grader både i torsdags och idag.) Solen försökte trycka sig igenom molnen och nådde oss med några ynka strålar vid nåt tillfälle, men inte mer än så. God mat fick vi i alla fall. Minns knappt när jag åt så mycket och så gott senast. Kristoffers föräldrar hade ordnat ihop mat från en massa goda recept så det blev inte bara traditonell midsommarmat. Succé enligt mig! Vi tog oss till Midsommarfirandet här i Norrskogen på Yxlan och hann bara se sista dansen runt stången så tyvärr fick Edvin inte dansa. Det får bli nästa år! Han var nöjd ändå med att springa omkring och spana på folk och hundar.

Sjukstuga deluxe

Inte nog med min vingscapula så har jag gått och blivit dunderförkyld. Hemma från jobb idag och imorgon och förra veckan var jag borta hela 4 dagar. Det känns mer än surt, men vad gör man... Hälsan går först och min kropp har verkligen sagt stopp nu och det med besked. Dags att vila skriker den rakt ut! Och annat kan jag inte göra i detta läge. Skuldran är i alla fall på bättringsvägen, smärtan har lagt sig men den vingar en del fortfarande, är svag och instabil. 

Jag och min lilla cooling för ca 3 veckor sedan. Längtar till att vara frisk! Det är något som verkligen bör uppskattas mer, något som en lätt kan ta förgivet.

idasbebi.blogg.se

Träningstokig, sockerberoende och kaffeälskande 28-åring. Skriver om livet som mamma till Edvin (14-10-20).

RSS 2.0