Beyoncé - The formation world tour

Igår hade Beyoncé sin show här i Stockholm och bästa Frida R hade fixat biljetter redan i februari så vi hade grym ståplats i Golden circle! Showen var magiskt bra och Beyoncé känns nästan omänsklig vad gäller både sång och dans. Så himla kul att ha sett henne! Idag åker jag tillbaka till landet där Kristoffer och Edvin är kvar. Där väntar något/några dygn på segelbåten. Det känns för övrigt galet skumt att vara hemma i lägenheten själv såhär!

Jag och Frida D åt supergod sushi före lite mingel. Vi var sedan ett gäng på 8 pers så det var kul!
Så mycket WOW!

Trotsålder?

Veckan har fortsatt i vännernas tecken och igår hängde jag och Edvin med Emelie, Kalle och Elis. Det blev parklek, tacomiddag och en massa snack och bus i vanlig ordning. Edvin gav Elis en riktig Bamsekram när vi möttes upp på Söder och sedan gick de och höll varandra i handen en bra stund. Dem är verkligen riktiga kompisar! Edvin somnade alldeles för sent igårkväll då vi kom hem strax efter 20 och han kom inte till ro förrän 21.30. Detta resulterade i en riktigt tjurig Edvin idag. Han har gråtit och gnällt från morgon till eftermiddag. Vi försökte oss på att gå till utomhusbadet här på ängen under dagen men Edvin accepterade inte badbyxor utan ville bestämt ha blöja och sedan vägrade han att kliva ur vagnen. Så det blev att knalla raka vägen hem igen efter 10 minuters gråt. Är det detta som kallas 2-års trots? Han verkar redan vara där i så fall.. Till kvällen vände det i alla fall och han har lekt här hemma väldigt förnöjsamt. Långa stunder helt på egen hand vilket jag är ovan vid!

Hålla hand <3
Tv-mys med majs efter en vild lekstund.

Hemma

Nu har vi varit hemma några dagar redan men jag är rätt dålig på att uppdatera här. Vädret är i alla fall fortsatt toppen och jag måste säga att vi haft väldigt tur med vädret hittills på vår semester. Så härligt! Vi har passat på att träffa lite vänner nu när vi är hemma så i måndags träffade vi Frida D och igår hängde vi i en rolig park i Ragnar och Fridas område. Superkul tyckte Edvin! På förmiddagen hann jag även med ett träningspass på utegymmet och Edvin hängde med så snällt. Satt en bra stund och tuggade i sig sin nektarin och senare gick han omkring och sa "hejhej" till alla som passerade. Gullis! Han är annars i en väldigt intensiv fas just nu och får sina känsloutbrott till och från. Mycket ilska, frustration men också mycket glädje i den lilla människan!

På utegymmet i underbart väder.
I parken igår med Frida och Ragnar. Där fanns både en plaskdamm och linbana vilket var succé!

idasbebi.blogg.se

Träningstokig, sockerberoende och kaffeälskande 28-åring. Skriver om livet som mamma till Edvin (14-10-20).

RSS 2.0