Lördag med kidsen

Idag har dem här två sötnosarna fått leka nästan hela dagen. Vi tog bilen till Julia redan före kl 10 imorse och väl där blev det massa lek, lunch, fika, promenad och fika igen. En bra lördag och både jag och Julia fick lite flashbacks från mammaledigheten. Så jäkla mysigt att alltid ha sånna här dagar med våra gulliga ungar! Edvin och Lily. Så stora dem blivit plötsligt!
Bus i Lilys fina rum.

Fläskläpp


Den här lille mannen har inte varit på förskolan många dagar denna månad. Närmare bestämt bara 12 dagar. Sjuk och hemma 5-6 dagar och i måndags trillade han efter 30 min vid lek ute, slog munnen i en trappa så att läppen sprack. Förskolan ringde och sa att han kanske behövde sy?! Jag blev alldeles uppstressad så jag började grina där på jobbet. En kollega fick ta min patient och både jag och Kristoffer skyndade till förskolan för att hämta Edvin. Han hade somnat när vi kom. Bara sådär. Läppen såg ok ut men han fick ändå följa med pappa till Vårdcentralen för en kontroll. Ingen fara sa dem. Edvin blev hemma med pappa den dagen med och jag jobbade vidare. Tänk vad blödig jag blivit sen jag fick Edvin. Har aldrig varit med om maken! Känslan av att ha sitt hjärta utanför kroppen... Så mycket som kan hända dem små liven. 

Den lilla fläskläppen läker bra. Syns lite här på bilden. Edvin är som tur var helt obrydd, käkar och tar napp som vanligt. Vår lilla tok som springer och klättrar lite mer än vad motoriken klarar av! Och många bulor blir det nuförtiden!

Så skönt att bara ha några hundra meter mellan hem, jobb och förskola när sådant här händer! Guld värt verkligen. From nästa vecka kommer jag förresten börja jobba lite längre dagar (8-15.30 ca) så vi får se hur det går med tidigare lämning. Kristoffer jobbar skift så vi brukar kunna pussla ihop det rätt bra ändå, så Edvin får så korta dagar som möjligt.

Edvin och Elis

Efter att ha sovit ikapp under morgonen (helt slut efter min förkylning och för lite sömn då jag gått och lagt mig för sent i helgen!) så tog vi oss ut till Gustavsberg under eftermiddagen för några timmars lek med kompisen Elis! Ett bra beslut och vi hade det riktigt trevligt med lek och fika med smarrig kladdkaka som Emelie bakat. Pojkarna hade det superskoj ihop som alltid. På hemvägen plockade Kristoffer upp oss i Nacka så det gick smidigt att komma hem - bra då Edvin höll på att somna på bussen.

Såhär söt var Elis när vi skulle säga hejdå...
Puss puss!

idasbebi.blogg.se

Träningstokig, sockerberoende och kaffeälskande 28-åring. Skriver om livet som mamma till Edvin (14-10-20).

RSS 2.0