Gullungar

I söndags hängde jag och Edvin med Julia och Lily nästan hela dagen. Vi åkte dit vid 11, lekte inne pga regn, åt lunch medan Edvin sov och sedan lek igen. Kidsen är så himla roliga och snackiga nu och de kan leka rätt mycket själva. Så gosiga!

Det märks hur Edvin gillar att leka med andra barn och han är helt överlycklig över att vara tillbaka på förskolan denna vecka. Imorse när jag lämnade honom så sprang han glatt fram till sina kompisar, fick kramar och sedan sa han bara "gå mamma" "hejdå mamma" och puttade på mitt ben som att jag skulle gå. Så rolig. Kul att han trivs i alla fall!

Lördagsdejt

I lördags kväll bokade jag, Emelie och Frida bord på Mellow vid St Eriksplan. Vi åt SÅÅ gott! Både huvudrätt och efterrätt var amazing. Jag har verkligen saknat att äta ute, det händer inte så ofta i mitt liv numera. Vi passade även på att fira Emelie då vi missade hennes födelsedagskalas för en månad sedan. Hon fick ett presentkort för lite klädshopping. Underbar kväll och tiden bara sprang iväg. Så supertrevligt!

Nyklippt 22 månaders kille!

I veckan var Emelie och Elis över hemma hos oss. Vi lekte med pojkarna och käkade middag ihop och hade det bara så himla trevligt hela kvällen lång. Edvin fick sig även en välbehövlig klippning av bästa Emelie! Det känns väldigt ovant att se honom i så kort hår men innan kunde han knappt se pga sin långa lugg! Det blev verkligen superfint även om jag ändå kan sakna det långa lite...

Idag blir Edvin även 1 år och 10 månder. Tänk att han fyller 2 år om bara 2 månader?!

idasbebi.blogg.se

Träningstokig, sockerberoende och kaffeälskande 28-åring. Skriver om livet som mamma till Edvin (14-10-20).

RSS 2.0