Inställd helg

Edvin var feberfri i knappt en dag. Nu ser det ut såhär och han är hängigare än på hela veckan! Vi har fått ställa in hela vår helg. Både vår middag med Frida och Fredrik igår och mitt familje/släktkalas som jag skulle haft idag. Sååååå trist! Gissar att detta är en ny vända med biverkning från vaccinet. Årets mest långtråkiga vecka... Om jag ska vara positiv så har jag i alla fall fått en hel del tid och gos med min son. Men nu får han faktiskt ta och bli bra! Hur kan man ens ha feber såhär länge ?

Bortglömda bilder

Jag har helt glömt bort att göra ett inlägg om min trevliga middagsdejt med Julia och Maria som jag träffade i måndags förra veckan! Vi åt och drack bubbel på Urban deli på Söder. Så attans gott och trevligt. Flera sånna måndagar tack!

Vi måste ses oftare!

28 år

Igår fyllde jag hela 28 år. Vaknade på morgonen och fick paket (nya löparskor+strumpor!!) och blommor av mina två älsklingar. På kvällen kom även min älskade mor över med paket och superfina rosor. Jag fick även håret fixat! Så nöjd med dagen och all uppvaktning. Solen sken även dagen till ära! 

idasbebi.blogg.se

Träningstokig, sockerberoende och kaffeälskande 28-åring. Skriver om livet som mamma till Edvin (14-10-20).

RSS 2.0