Operation imorgon!

Som många vet så fick jag en förlossningsskada när jag födde Edvin. Fick en infektion efteråt vilket gjorde att flera stygn lossnade och det har inte läkt som det ska. Detta ska justeras imorgon. Längtar inte efter den där smärtan. Men ser fram efter att få ett avslut på det hela... (Kan skriva ett längre inlägg om min skada senare.) Och berätta hur operationen gick...! En operation som jag besökt många läkare för att få (ja det är så det är i eftervården för oss barnafödande kvinnor...). Är lite smått nervös för att detta ska göra saker och ting värre. Då jag nu ändå varit över förväntan bra. Meningen är ju att det ska bli ännu bättre, så hoppas på det! Även om det inte är en rolig operation att göra...  

Wish me good luck!
Det är fullt normalt att bli lite trasig när en fött barn. Det har jag i alla fall fått klart för mig.
// nyanseravnonsens på InstagramEn helg helt i min smak!

En riktig familjehelg har vi haft. Jag och min älskade Kristoffer har kunnat umgås massor. Edvin fick barnvakt av farmor och farfar i lördags medan vi gjorde stan och Nacka forum för lite shopping. Både lunch och middag hann vi äta ute vilket var supermysigt. Något som inte alltid är så lätt med barn, att äta i den takt man vill, äta länge och hinna njuta av maten. Idag har vi hängt i Nyckelviken med Lotta och Jan och deras lille kille som redan hunnit bli 4,5 månad. Men sååå liten ändå jämfört med Edvin! Och så gullig. Vi grillade korv, fikade och njöt av det underbara vädret. Sedan blev den ett snabbkik på djuren som finns där. Hästar, kaniner och höns. Hönsen är roligast tycker Edvin, helt klart. Dem låter och rör sig snabbt. Hit måste vi åka igen! Supermysigt ställe och roligt för Edvin med alla djur. Ikväll städade Kristoffer här hemma medan jag gjorde tacos. Nu sover Edvin och vi tar det lugnt i vanlig ordning. Skönaste helgen på länge!

Godaste lunchen i lördags.

Shoppingen bestod bland annat av en jacka till Edvin.


På g ner mot Nyckelviken.

Hur härligt väder?!

Gullskrutten.

Korvgrillning!


Edvin sov sött under lunchen.

Philip och Edvin. 

Hänger lite här före hemfärd.


Recension nappflaska


Förra helgen fick vi en ny nappflaska av min mamma. Detta tack vare att hon jobbar på ett av apotekens huvudkontor och får med sig lite smått och gott hem lite då och då. Vi provade denna första gången i måndags och halleluljah säger jag bara! Nattningarna är en fröjd sedan dess! Inget mera stå och guppa och vagga Edvin i famnen i 10-15 min. Nu somnar han tack vare att matningen tar så lång tid. Han får verkligen suga ur ersättningen ur denna. Det forsade nämligen ur den gamla flaskan så då satte han i halsen hela tiden. Och var tvungen att rapa massor efteråt. Denna flaska från Dr Browns ska även motverka sånt. Den får 10 av 10 helt enkelt!

idasbebi.blogg.se

Träningstokig, sockerberoende och kaffeälskande 28-åring. Skriver om livet som mamma till Edvin (14-10-20).

RSS 2.0