Äntligen med STORT Ä!


Imorgon är det 2 månader sedan min operation = fritt fram att träna! Jag tjuvstartade idag och körde hemmaträning med fokus på ben/rumpa. Jag är helt skakis i mina numera små klena ben men endorfinerna bara flödar i kroppen! Älskar det. Nu kan mitt liv äntligen bli komplett igen! 

Playdate!

Idag har jag och Edvin hängt hemma hos Nathalie och världssöta lilla Leah hela dagen. Edvin och Leah (som bara är 3 veckor yngre) har busat en massor. Edvin tokdiggade även deras två hundar, han tyckte verkligen att dem var SÅ spännande! En riktigt mysig dag med massa prat, fika, sushi-lunch och lek. Så roligt att kunna träffa så fina människor via sociala medier! 


Foton: Nathalie Nyberg 

Uppdatering

Idag har vi varit på BVC och Edvin har fått 1-års vaccin. Detta har alltså blivit framflyttat två ggr då han varit sjuk, men nu så. Vi pratade även lite om hans dåliga aptit och att han i princip slutade äta här i 3 dagar. Han äter alltså nu igen men inte gärna och inte mycket. Han får i sig sin favoritmat, min köttfärsås, lite pasta, yoghurt/fil och ersättning till kvällen (no-way på dagen däremot). Det mesta andra får vi locka i honom. Jag är egentligen inte förvånad då jag själv var precis likadan som barn. Tyvärr fick jag ingen vidare aptit förrän jag blev tonåring, så det bådar inte gott! Minns när syrrans barn William var mindre, oj så han åt, så galet lätt! Glufsade i sig allt i matväg. Vilka kontraster alltså. Tur att vi alla fall har det så lätt med Edvins sömn. Han somnar lätt och sover ofta hela nätter, inatt mellan 18.45 - 07.30. Den tackar vi för! I vilket fall så checkade vi av Edvins vikt idag igen - 12120 gram och med samma längd på 81,5 cm som för en månad sen. En fjuttig viktuppgång på 40 gram, typ en kissning alltså, haha... Men ingen viktnedgång i alla fall!

Edvin i söndags. Såhär ser det ofta ut när han äter nuförtiden - mer mat på möblerna än i magen. Men att han slutat äta frukost gör mig ändå lite förvånad! Gröten brukade ändå gå i väldigt smärtfritt jämfört med de andra målen. Här dippar han ett smörgåsrån i gröten och äter, alltid något!

idasbebi.blogg.se

Träningstokig, sockerberoende och kaffeälskande 28-åring. Skriver om livet som mamma till Edvin (14-10-20).

RSS 2.0