Mama & son
Jag och mitt lilla hjärta idag, på mors dag. Jag ska alltid vara den bästa mamman som jag bara kan till dig <3

Sleeping beauty


En sött sovande Edvin 1. på gymmets soffa 2. på badrumsmattan efter bad 3. på min axel under Lindex modevisning 4. på köksgolvet 5. på skötbordet 6. på pappas bröst.
 
Att kunna sova sådär lite hur som helst och var som helst är numera ett minne blott. Edvin är fortfarande relativt snabbnattad men det krävs allt lite mer för att få honom att sova(mörkt rum, en säng plus tutte. Alternativt en rullande vagn). Det märks verkligen att han växer och utvecklas och han ser världen och omgivningen på ett helt annat sätt nu. Han uppmärksammar allt och vill och orkar vara med mer. Från att Edvin var ca 5,5 månad var det slut på det där med att somna rakt upp-och-ned.Det var också då han plötsligt slutade med napp, han insåg väl att vi lurade honom?! När det fungerade med napp var det betydligt lättare att natta honom(tog max 1 minut) och han var då inte beroende av mig(tutten/amning) för att somna. Nu samsover han med oss och det gjorde han inte förut. Jag antar att det bara är så att han insett att vi är hans föräldrar, han gillar oss, är beroende av oss, jag är hans mamma och jag har mat till honom. Eller?

IntervallträningNu har dem här fötterna varit ute på en liten löptur igen. Det blev intervaller på bana 400 meter med 100 meter gång som aktiv vila. Knaprade totalt ihop 5,4 km på 30.40 min. Konditionen känns bra men lederna är verkligen klena. Ska försöka fokusera mer på styrka och långsamt bygga upp min löpning igen. Huvudet vill så mycket men kroppen hänger inte alltid med! Men nej, inga överbelastningsskador tack!

idasbebi.blogg.se

Träningstokig, sockerberoende och kaffeälskande 28-åring. Skriver om livet som mamma till Edvin (14-10-20).

RSS 2.0