Smart nappflaska

Här är vad jag köpte på EcoSTHLM igår. En nappflaska som jag kan pumpa ut mjölk i och som håller temperaturen i upp till 6 h! Om vätskan mot förmodan skulle svalna så kan man bara hålla flaskan under varmt vatten i 20 sek så är det löst. Alltså SÅ himla toppenbra. Perfekt nu när vi ska till Sälen- när Kristoffer ska mata medan jag tar några åk i backen. Fri från massa giftiga ämnen också. Jag köpte även till två nappar i rågummi att byta med. 

Dröm


Min morgonpigga lilla grodunge igår morse.
 
Natten som gått var något bättre än tidigare i veckan. Men ändå blev det tre nattamningar(tror jag) vilket känns som två för mycket. Jag fick åtminstone sova till kl 9 idag vilket känns helt ok! Immunförsvaret är ju inte det bästa nuförtiden pga att jag inte tränar så värst ofta och har gått ned mycket i vikt. Sömnen känns därför extra viktig nu. Sedan Edvin föddes har jag nämligen varit förkyld 2 ggr!!! Innan dess hade jag inte varit sjuk på nästan 1,5 år. 
 
Just nu känns allt det där med träning och en god natts sömn bara som en avlägsen dröm... Men som jag längtar! För att inte tala om att sakna. Jag sörjer verkligen min gamla, starka och friska kropp. Att kunna hoppa, springa och leva utan värk är visst inget man kan ta förgivet... För mig känns det dock som en rättighet och något som jag aldrig bara kan acceptera. 
 
Idag ska jag, Kristoffer och Edvin bara vara hemma och mysa och vila heeeela denna lördag.

Fredag!


Denna natt var ungefär som de senaste två nätterna, många uppvaknanden pga en liten kille som vill amma mer än vanligt. Steg upp vid 7 men senare lyckades vi tack och lov sova 1 h till. Tyvärr trött ändå. Mötte upp Emelie, Kalle och lilla Elis på t-banan strax före 12 och åkte till Skrapan. Spanade i butiker, fikade x 2 och köpte en riktigt bra grej på EcoSTHLM. Kan visa imorgon! 

idasbebi.blogg.se

Träningstokig, sockerberoende och kaffeälskande 28-åring. Skriver om livet som mamma till Edvin (14-10-20).

RSS 2.0