Det har hänt mycket med vår lille gosse på ett år!


Edvin har växt så mycket! Både storleksmässigt men även utvecklats till en liten kille med en stark personlighet. En rolig och busig 1-åring fylld med energi och en massa känslor. Så himla roligt är det! Vilken skillnad på julafton i år jämfört med förra året. Då låg han mest och sov. I år har det varit full fart. Han springer omkring, leker, skrattar och tokdiggar all uppmärksamhet. Älskade unge!

Kompislek!

Idag har vi varit hemma hos Julia och Lily och lekt hela eftermiddagen. Både inomhus och utomhus med massa bus. Därefter blev vi bjudna på middag och sedan tog jag och Edvin bilen hem strax efter 18. Edvin somnade i bilen och sov 20 min under hemresan, han vaknade tyvärr direkt då jag skulle lyfta ur honom ur bilstolen. Så kvällens nattning(ar!) hamnar på topp 5 av de mest krävande. Han somnade NYSS. Så sent har han inte somnat på månader... Men ja. Nu sover han i alla fall!

Så mysig plats i Lilys rum med en sån fin sänghimmel. Längtar tills vi får inreda Edvins framtida rum i radhuset!

Bläddra i böcker...

Gullisarna i parken.

Vattenpölar är kul. Något som jag också längtar till är lite ljusare tider. Tänk att det är såhär mörkt ute nu klockan 16!

Löpning i 9 plusgrader


Medan Edvin och Kristoffer vilar så tog jag mig precis ut på en löprunda. (Bara för att vara ännu mer effektiv!) Inte kan man tro att det är 19 december ute i detta väder? Underbart med lite plusgrader i alla fall och benen fick sig en runda på 5 km på 27.20 min. Det är i alla fall 1,5 minuter snabbare än för två veckor sen och även känslan var bättre idag. Så lite framåt går det!

idasbebi.blogg.se

Träningstokig, sockerberoende och kaffeälskande 28-åring. Skriver om livet som mamma till Edvin (14-10-20).

RSS 2.0