Frisk!


Idag är vår älskling frisk! Feberfri och pigg och glad som vanligt. Så himla skönt. Äntligen befriade från hemmet. Så idag har vi hängt en stund på stan med Emelie och Elis. Nu middag hos oss denna Valborgsmässoafton!

Happy!


Äntligen. Jag kan springa! Utomhus! Efter nästan 11 månader utan löpning(senast jag sprang var när jag var preggo i vecka 22) så är ingen gladare än jag! Som att ha hittat tillbaka till en del av livet. Ja så är det. Ingen smärta. (Förutom kanske lite i knä- och fotleder som blev chockade över belastningen. Men knappt nämnvärt). Ikväll blev det 5 km på prick 30 minuter och jag är fantastiskt glad över det lilla! 

Sjukling...


Fortfarande en febrig kille här hemma... Sova är det som gäller. Helst såhär i min famn där han ligger just nu. Trodde vi skulle få den sämsta natten på länge eftersom Edvin är så kinkig och orolig i sin feber, men tvärtom, detta var den bästa natten på flera månader! Oj vad vi sovit! Jag vaknade strax efter 11 och Edvin sov vidare en stund till. Stackars plutt, så trött och slut... BVC gissade på 3-dagars feber. Hoppas alltså han är bättre till imorgon kväll! Annars skulle vi kontakta läkare/vårdcentral... Håll tummarna för en kry Edvin imorgon! 

Jag själv som är frisk känner mig nästan sjuk då man blir så inaktiv. Fick ändå ihop 30 minuter benstyrka igårkväll då Edvin var pigg och glad en stund! Btw! Sprang 3,2 km på löpbandet förra veckan. Hurra! 

idasbebi.blogg.se

Träningstokig, sockerberoende och kaffeälskande 28-åring. Skriver om livet som mamma till Edvin (14-10-20).

RSS 2.0