Besök!


Idag har de första vännerna, Frida och Emelie, varit på besök och gosat med vår lille kille. De hade köpt med sig lunch och världens finaste present till Edvin, en mjukisoverall från mini rodini! Hur cool kommer han inte vara i den?! Tack och puss på er! När de skulle hemåt passade jag och Kristoffer på att hänga med ut för en promenad och tjejerna fick även provköra vår finfina vagn. Riktig mysdag och skönt att träffa lite folk utanför denna bubbla!

Vår prins!


Här har ni honom! Edvin. Vår fina prins. 7 dagar gammal idag och vi är totalt störtförälskade i denna lille kille <3

Edvin 2014-10-20

 
Nu är han här! Vår älskade och efterlängtade lilla Edvin. Han kom till världen en dag efter BF med värkar som startade bara 7 timmar efter att jag skrivit inlägget nedan. Så hyfsat bra timing ändå!

Jag fick som önskat föda på BB Sophia där allt och alla var mer än underbara. Kan verkligen inte tänka mig ett bättre ställe att föda på! Han kom ut kl 16.26 och var 52 cm lång med en vikt på 3762 gram. Jessica och Kristoffers pappa gissade alltså rätt på datum - 20 oktober. Jessica gissade även rätt på längden! Min syster Elinh var den som kom närmast vikten med bara 3 gram ifrån! Väldigt bra gissat måste jag säga.
 
Idag är vår älskling 4 dagar gammal och vi lever verkligen i en bebisbubbla just nu. Edvin är fantastisk och så himla fin. Jag kunde verkligen aldrig ana hur mycket känslor man kan ha för en sån liten människa, vår alldeles egna bebis! Allting är bara så häftigt. Tänk att det var just han som hela tiden låg i min mage. Vilken lycka! Jag älskar att vara mamma till honom. Så mycket kärlek som inte ens går att beskriva i ord!
 
Uppdaterar en annan dag när vi fått in lite mer rutiner i detta nya fantastiska liv!

idasbebi.blogg.se

Träningstokig, sockerberoende och kaffeälskande 28-åring. Skriver om livet som mamma till Edvin (14-10-20).

RSS 2.0