Vilken sommardag!


Dagen började med frukost på Petite France på Norr Mälarstrand tillsammans med Frida och Emelie. Vi bjöd Emo på frullen eftersom hon fyllt 25 år nu under semestern, en ytterligare present är också på gång! Det blev långfrukost och sedan promenad längs vattnet där Frida tog denna bild på mig och Emelie. Underbart att ha en så nära vän som har BF bara 18 dagar efter mig (här i vecka 26 och jag i vecka 29). Vi traskade vidare mot Gallerian där vi spanade på babykläder för att sedan ta en god smoothie på NK. Emelie åkte hemåt men jag och Frida gick vidare för ett träningspass på Balance, snabbt och effektivt så körde vi ett pulsbaserat kettlebellpass på 30 min. Bra dag med fina tjejer!

Träning

Vecka 29 (28+2).
 
Idag har jag och magen varit på gymmet vilket resulterade i 40 min cykling med intervaller (1 min stående - 2 min sittande), därefter 100 squats (5x20) med 12 kgs kettlebell och sedan 100 kettlebellswing (5x20) med 12 kg. Varmt så in i gatan var det och både jag och Kristoffer såg ut att ha duschat när vi var klara. Ingen AC verkar kunna kontrollera denna värme! Men härligt med träning :)

Barnvagn


Idag beställde vi äntligen den här vagnen! En Joolz day earth, Parrot blue. Sittvagn, liggvagn och en tillhörande skötväska som vi fick på köpet. Grymt snygg tycker jag och mycket skön att köra! Nackdelen är att varukorgen är minimal men däremot finns det fästen på handtaget att hänga väskan/påsar på. Ännu en sak att bocka av på checklistan vilket känns superbra! Leveranstiden är ca 2-3 veckor så det känns perfekt.

idasbebi.blogg.se

Träningstokig, sockerberoende och kaffeälskande 28-åring. Skriver om livet som mamma till Edvin (14-10-20).

RSS 2.0