Nytt projekt på gång: 
 
 
Igår var vi iväg och köpte trä för att bygga ihop ett eget skötbord att ha över tvättmaskinen. Måtten mätte vi noggrant ut innan och sedan fick vi faktiskt delarna utsågade av killen på brädaffären. Det vi själva sedan gjort är att ha sågat bort kanterna i fram och sedan slipat för att runda alla kanter så att skötbordet ser lite "snällare" ut. Därefter förborrade vi hål för skruvar och sedan skruvade vi bara fast kanterna som vi ville ha dem. OBS - det är även en bakre kant under skötbordet som hindrar det från att glida framåt på tvättmaskinen. Sidokanterna som går ned en bit hindrar även bordet från att glida i sidled och väggen bakom skötbordet stoppar det från att glida bakåt. Ja ni förstår nog. Därefter målade vi skötbordet vitt och det ska nu bara torka ordentligt. En bild på slutresultatet kommer senare!
 

Ny bil!!!

Igår blev det äntligen bilköp! Efter att ha varit utan bil i nästan 3 månader sedan vi sålde den gamla så känns det bara SÅ bra. En stor lättnad. Vi får dock inte hämta den förrän på fredag så en hel bild på bilen kommer då!

Tack systrar


Igår träffade jag plastsyster Jessica för middag i stan, det var sjukt länge sedan vi sågs så det var mer än på tiden! Vi käkade på Renée Voltaire (standard, jag vet) och sedan kikade vi runt lite i butiker. Jag fick också en gåva till bebis - två bodys som ni ser i bild här ovan. Tack tack tack! Blir liksom lite rörd varje gång någon kommer med paket till den lille. För några veckor sedan var även syster Elinh här och då fick jag ett helt kit med söta babykläder från Bebe. Jag fick även ärva den fina badbaljan som hon haft till William, perfekt då vi bara har dusch här hemma. 

Puss på er mina fina systrar, ni är guld! 

idasbebi.blogg.se

Träningstokig, sockerberoende och kaffeälskande 28-åring. Skriver om livet som mamma till Edvin (14-10-20).

RSS 2.0